Техники при кунилингус

Вкус

Според моите преживявания, една от основните причини за това, че партньорите избягват женския орален секс, се дължи на схващането (или често опитването) на слаб вкус. Тъй като жените избягват да поддържат органите си с подобен на вкиснат или пикочен вкус, това са лесни стъпки за осигуряването на това, че партньорът ще определи вкуса й като свеж.

Първо и най-очевидно, едно добро енергично подмиване ще направи много за неутрализиране на вкуса на вашата партньорка. Фактически, оралния секс в банята има напълно неутрален вкус ако се мушнете в горните области на половите органи на партньорката ви. Ако партньорката ви се е подмивала отдавна или се е овлажнявала наскоро, вкусът й ще бъде по-силно изразен. Това обаче може и да е за полезно!

Второ, в предиграта може да усетите вкуса на изтичащите й сокове. Никога не съм откривал крайно възбудена и подмокрена жена, която има неприятен вкус. Напълно обратното!

Предигра

Направете я! Отделете време! Забавлявайте се! Експериментирайте! Основното мъжко неразбиране е че жените се възбуждат повече от психически контакт. Не е вярно. Аз съм възбуждал жена просто като действам секси. Напрежението е чудесен инструмент, използвайте го. Ако можете да създадете напрежение в точката, където простото докосване да изпрати електрически вълни и през двамата, вие не можете да загубите! Също така често най-добрите любовни техники няма да работят върху жени, които не са в настроение (ако можете да предизвикате желанието й - добре, след това говорете).

Статията на Joe Slobodnik (13590) за методите на възбуждане е малко техническа, но тя набляга на някои основни точки. Отделете време и изследвайте партньора си (има много повече от зърната на гърдите и клитора!), създайте напрежение, забавлявайте се.

Позиции

Има две основни позиции, които според мен са разнообразни и успешни. За по-удобно занимание, нека тя легне по гръб с протегнати крака и с леко разтворени колене. Легнете по корем между краката й, сложете дясната си ръка под левия й крак и лявата си ръка под десния й крак – нещо като имитация на прегръдка. Сега главата ви трябва да е в подходяща ситуация, удобно близо до центъра на вашето внимание.

По-малко удобна, но малко по-дива е следната поза: Легнете по гръб, подпрете с няколко възглавници (или сгънете една) под главата си. Накарайте партньорката си да коленичи пред лицето ви, като колената й са от двете страни на главата ви, над раменете. Сладострастната част на тази позиция е, че партньорката може да гледа надолу как я изяждате.

Това не са единствените позиции. Отново, експериментирайте, забавлявайте се. Ако намерите легло, където партньорката ви може да легне с провесени от леглото крака, вие сте късметлия. Сега можете да я имате, само седнете до ръба на леглото пред половите й органи.

География

Жените са много различни в някои аспекти на техните гениталии, но основните части са същите. Женските полови органи, от гледна точка на оралния секс, се състоят от два чифта срамни устни (външни и вътрешни), които срещаме точно под вагиналния отвор и на променливо разстояние от клитора; вагинален отвор (веднага над долу-срещаните гореспоменати устни), гладко парче кожа между вагиналния отвор и клитора, и клитора със заобикалящите го гънки.

Ако откриете разлика, изследвайте партньора си на място при подходяща светлина. Използвайте ръката си, за да разтворите половите й органи и я изследвайте, открийте кое къде е и кое какво е. Както казах по-рано, жените са различни. Особено положението и вида на клитора. Той може да е лепкав, изпъкнал, заобиколен с много гънки от плът или да увисва навън. Най-добрият метод, който съм намерил за откриване на клитора на партньорката (ако всичко останало пропадне, питайте!), е да поставите пръст в основата на половите й органи и внимателно да го прокарате нагоре докато почувствате подутина. Това е.

Достатъчно с детайлите, сега по същество

Така, вашата партньорка е подмита, възбудена и се чувства секси. Това е големият момент, какво да правите? Не се гмуркайте направо. Нека дойде вашето време, възбудете я. Следва цитат от "Значението на живота" на Монти Пайтън:

Учителя: Назови два начина, за да ги накараме да се подмокрят, Уотсън.
Уотсън: Разтриване на клитора, сър.
Учителя: Какво и е на целувката, момче? Хм? Защо не започнеш с хубава целувка? Не трябва да скачаш направо на клитора като бик на врата. Целуни я, момче.
Уаймър: Да смучем зърната на гърдите й, сър.
Учителя: Добре. Добре. Добре, правилно, Уаймър.
Дъкуорт: Да галим бедрата й, сър.
Учителя: Да, предполагам.
Друг: Да я хапем по врата.
Учителя: Добре. Да гризем ушите й. Масажиране на бедрата и така нататък и по-напред. Така че имаме всички тези възможности преди да прибегнем до клитора й, Уотсън.
Уотсън: Да, сър. Съжалявам, сър.

По мое мнение, мога да кажа колко добра е парньорката ми в оралния секс по това как "работи" върху мен. С "работа" искам да кажа начина, по който тя преминава от целуване на устните ми, към о-колко-приятното смучене на половия ми орган.

Използване на зъбите по пътя надолу!

В зависимост от партньорката ви, различните методи на отиване надолу ще работят различно ефективно. Ако сте стигнали до тази част заедно с партньорката ви, вие трябва да имате точна идея какво харесва тя. Имате полза от това познание. Едно от нещата, които горещо препоръчвам обаче, е сладострастен поглед. Сладострастните погледи могат да направят цялата разлика, а най-доброто място да хвърлите един е докато лижете, смучете и целувате по вашия път по стомаха й, погледнете нагоре и се усмихнете дяволито.

Откопчейте копчето от джинсите на партньорката, дръпнете краищата назад и целунете току що разкритата й кожа. Разкопчайте ципа на панталона, дръпнете краищата толкова, колкото могат да отидат и поставете леки, нежни целувки над горната част на бикините й. Наблюдавайте, някои жени са много деликатни тук! (Забележете, че горното не работи така добре ако тя не е с джинси, но вие сте я накарате да ги обуе за това...) След като веднъж сте махнали всичко освен бикините й, спрете. Имате уникална възможност за по-нататъшно възбуждане. Целувайте краката и вътрешната страна на бедрата с нежни целувки. Отработете пътя си нагоре по всеки крак и спирайте на линията на бельото й. Целунете отново по продължението на горната част на бельото и по другите два края.

Сега се насочете към нейния памучно (копринено? дантелено? и т.н) покрит полов орган. Оставете твърди, сухи целувки през бельото по половия й орган, долу и вдясно от вагиналния вход работи най-добре според мен. Ако партньорката ви е наистина възбудена, често бельото ще бъде влажно и ще мирише (приятно) на нейния полов орган.

Махането на бикините отново е въпрос на избор. Вие познавате най-добре партньора си, аз предпочитам или нежно да ги плъзна навън с пръти, или първо да ги издърпам по част от пътя надолу със зъби.

Директно целуване:

Обикновено срамните устни на партньорката са затворени една до друга. Много възбудените срамни устни може вече да са слабо разтворени. Отново, създаването на напрежение може да бъде извършено с леки целувки по всяка част от нейния полов орган, както и с леко духане. (Не надувайте партньорката си! Това може да е стане много опасно!!). Разделянето на срамните й устни може да се извърши като поставите пръст първо в основата на половия й орган, а след това настойчиво да го придвижите по целия път нагоре. Продължете с няколко дълги близвания от основата на половия й орган до клитора. Променяйте твърдостта на езика си от твърд и сочещ до широк и мек.

Голямото "О":

Най-добрия и доказан метод за докарване на партньорката до оргазъм чрез орален секс е чрез повторяемо, ритмично галене на клитора с пръст. Пръстите са уникално задоволителни за тази цел поради тяхната повърхност, подвижност и гъвкавост. Трудно е (и уморително) да прилагате достатъчно налягане на клитора на партньорката. Някои жени са по-чувствителни от други. Бъдете възприемчив за всякакви задъхвания, трябва да бъдете много нежен. Ако случаят е такъв, откажете се от директен контакт или приемете по-нежна техника.

Повторяемото, ритмично галене може да бъде извършено по няколко начина. Аз предпочитам или бързи, повторяеми вертикални близвания с твърд, сочещ език, или оставяне на езика настойчиво на клитора и енергично клатене на глава назад-напред. (Може би е малко уморително. Но си заслужава!) Ако имате проблеми с намирането на правилен ъгъл или метод за ритмично езиково докосване на клитора или ако искате да опитате нещо забавно и ново:

Азбука на езика

Не е сериозно! Това е велико орално упражнение за всяка част от тялото. Напишете с език азбуката, започвайки от малките букви и след това главните. (Включете ако искате и цялата ASCII таблица на ANSI) Бъдете особено възприемчив докато правите това, променяйте скоростта и внимавайте за ясни признаци на задъхване - това е когато сте ударили правилния ъгъл. Азбуката дава възможност за промяна на галенето, така че връщайте се на това упражнение колкото често поискате.

Основно правило за пръстите (езика) е да започнете бавно и да променяте скоростта постепенно. Това определено основно правило макар, че можете да се чувствате свободен да го нарушите като променяте ритъма бавно и непредсказуемо.

Други забавни неща, които можете да направите: Лижете между вътрешните и външните срамни устни; проникнете дълбоко във вагината (там има по-особен, подобен на метален вкус); дразнете входа на вагината с кратки мушвания на езика на различни дълбочини; не забравяйте ръцете си, често жената чувства нужда или копнеж за нещо вътре в нея докато е много възбудена, услужете й с пръст или два. Целуването и ръчното манипулиране на партньорката е трудно, всеки с успешни методи е добре дошъл да се включи.

Говорете с партньорката си, попитайте я какво харесва. Експериментирайте (ако можете) с няколко различни партньори. Каквото много възбужда една жена, може да не възбужда друга чак толкова много, но може все пак да бъде заслужаващ си опит. От друга страна, може да не забележите една тънка, приятна техника с една жена, която може лесно да бъде научена с друга. Най-добре познавате партньорката си, най-ефективно можете да задоволите нея. Забавлявайте се!

Последна бележка:

Аз се опитах да бъда непретенциозен от мъжката версия на този артикул по няколко причини. Основната е, че жените са много различни, горните предложения могат да работят при една жена и едва-едва при друга. Някои жени просто не са отзивчиви за орален секс, дължимо се на особени морални смущения. Второ, аз не съм експерт въпреки, че обичам оралния секс и съм имал удоволствието да задоволя 10-20 жени. Трето, аз все още съм млад (18) имам още какво да науча.

Така че чувствайте се свободни да коментирате това, което прочетохте (мъже и жени) и отговорете или по мрежата или персонално. Благодаря. Надявам се ще съм ви помогнал и сте се насладили!