Кунилингус – орален секс във вулвата

Какво е кунилингус?

Кунилингус е вид правене на любов с уста и език във вагината. Това е нежно умение, изискващо търпение, практика и отдаване, за да го направите правилно. Но всяка жена, за която го направите добре, ще ви е благодарна още повече заради него. Каквото се отнася за пениса, се отнася и за вулвата - всеки от тях е различен, изискващ различни докосвания, за да направите собственика му щастлив. Но малко неща могат да се сравнят по размер на удоволствието с това на щастливата вагина. Тази статия приема, че знаете как изглежда една вулва и можете да идентифицирате точно венериния хълм, големите срамни устни, качулката на клитора, клитора, малките срамни устни, уретрата и вагината и да ги назовете (приблизително) от горе до долу.

Колко бързо трябва да се прави

Това не е атака. Не действайте с клитора като пожарникар, потушаващ пожар. Много често в началото клиторът е далеч по-чувствителен при директна стимулация. Оближете около него, стимулирайки качулката, дразнейки вътрешността на срамните устни, вкусвайки ги. Вслушайте се в нея. Някои жени издават звуци, някои не. Това ще е момента да научите какво точно предпочита партньорът и доколкото се интересува от орален секс.

Някои жени може да харесват допълнителна стимулация - един или два пръста във вагината, или дори в ануса. Тя може да поиска да протегнете ръце и да поиграете с гърдите й, или може да поиска да държите с пръсти срамните й устни настрани така, че езикът ви да прониква във вулвата й директно.

Чувал съм, че при кунилингус няма добър вкус

Ако ви безпокои вкуса или мириса, помолете я първо да се измие. Повечето хора, които харесват кунилингус, се съгласяват, че е по-добре чистата вагина да придобие някакъв вкус.

Когато жената наближи кулминацията си, тя може да поиска по-директна стимулация. По принцип бързото, ритмично стимулиране е по-ефективно за достигане на кулминацията - но трябва да се стремите да я доведете до там. Отделете малко от времето си и научете какво можете да направите за нея.

Относно кунилингус по време на менструация

Някои хора са особено затворени за предложението за кунилингус по време на менструация. Ако това представлява интерес за вас, тогава почакайте. Един тампон може добре да задържи кръвта, но въпреки всичко някои мъже не могат да понасят вкуса й. Ако обаче вашият партньор е здрав, няма особена опасност от менструалната кръв. Някои жени изживяват оргазмите по време на цикъла с гърчове.